Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

17 жовтня у місті Бахмут на території дитячого оздоровчого табору «Вогник» відбувся День Здоров'я «В здоровій країні - здорове дозвілля» для студентської молоді міста. День Здоров’я був спрямований на безпечне, активне, культурне та організоване дозвілля студентської молоді Бахмуту.

Організатором заходу була Бахмутська міська профспілкова організація працівників державних установ України, при фінансуванні Бахмутською міською радою, в рамках конкурсу інститутів громадського суспільства, за підтримкою Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії та Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На урочистому відкритті Дня Здоров'я виступили: секретар Бахмутського міської ради Кіщенко Світлана Іванівна, керівник ННППІ УІПА Коломієць Валерій Віталійович та начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Людмила Костянтинівна, вони побажала всім учасникам гарного настрою, успіхів у конкурсах та естафетах, а також відзначили важливість таких заходів, запропонували, щоб День Здоров'я для студентів міста став доброю традицією.

Участь у заході взяли п’ять вищих навчальних закладів міста: Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут УІПА, Горлівський інститут іноземних мов, Бахмутський медичний коледж, Бахмутський коледж транспортної інфраструктури та Бахмутський центр професійно-технічної освіти.

На учасників чекала насичена програма: візитка команд-учасників; творчі конкурси: «Фотоекстирим», «Креативний плакат» та «10 негренят»; спортивна естафета, квест «Країна Безпеки», обід. На церемонії нагородження кожна команда учасник отримала грамоти і дартс у подарунок.

Учасники відзначили, що такий захід популяризує фізичну активність, об’єднує студентів з різних вищих закладів міста, молодь з різноманітними творчими напрямками.

{gallery}news/2018/october/DZ{/gallery}