Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

УВАГА!!! Конкурс на отримання гранту 20 000 грн.

"Інститут модернізації змісту освіти" повідомляє, що соціальною програмою матеріальної допомоги українським студентам «EducationUA 2019-2020» започатковано проведення Конкурсу за темою «СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ДЛЯ БІЗНЕСУ - ЯКУ ПЛАТФОРМУ ОБРАТИ?».

Для участі у Конкурсі запрошуються студенти закладів вищої освіти, а також учні 11-х класів закладів загальної середньої освіти.

Умовами Конкурсу передбачено підготовку аналітичної статті (до 5 сторінок), яку потрібно направити на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

За результатами Конкурсу буде визначено 3-х переможців. Переможець 1-го місця отримає грант у розмірі 20 000 грн. Ці призові кошти будуть направлені на оплату за навчання в українському закладі вищої освіти. Переможці 2-го та 3-го місць будуть відзначені грамотами та заохочувальними призами.

Конкурс триватиме до 08 березня 2020 року. 15 березня 2020 року усі учасники проекту будуть запрошені до м.Києва для презентації та захисту робіт. Участь у Конкурсі безкоштовна.

Офіційними спонсорами і організаторами проекту є компанії SMMdriver, AutoFrom, Karno Energy і LadySpace. Більше інформації про умови Конкурсу і особливості даної соціальної програми на сайтах грантодавців:

https://autofrom.com.ua/education-ua/

https://karnoenergy.com.ua/educationua/

https://ladyspace.com.ua/education-ua

https://smmdriver.com/education-ua/

Контактна особа - Віктор Купріянець, засновник сервісу для просування Інстаграм SMMdriver,

тел.(063) 578-18-78.

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..