Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

 

Студентка Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії Малютіна Вероніка отримала Президентську стипендію. Навчається стипендіатка за спеціальністю «Професійна освіта. Економіка».

 Вероніка не тільки вчиться на «відмінно», а й бере участь у ряді науково - практичних конференцій: щорічні конференції УІПА, міжнародна конференція студентів та молодих науковців «Студенти та молодь – науці ІІІ тисячоліття», міжнародна науково-практична конференція «Економіко–культурологічне позиціонування України в світовому глобалізованому просторі» (м. Ліптовський Ян, Словаччина), подані матеріали до друку у Науково-дослідний економічний інститут (м. Київ).

 Малютіна була нагороджена грамотами за відмінне навчання, за активну участь у науковій роботі, за активну участь у проведенні Єдиного мовного диктанту, присвяченого Дню Української писемності 2015, та виявлену при написанні диктанту мовну грамотність. Має Диплом за активну участь у святкуванні ювілею поета Т.Г. Шевченка. Подяка за повне і глибоке розкриття теми «Комунікативні якості мови», за активну участь у святі Української писемності 2015.

 

Вітаємо Вероніку з отриманням стипендії Президента України. Бажаємо подальшого творчого розвитку, плідної праці та яскравого студентського життя!