Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

14 вересня в день міста Бахмут відбувся Фестиваль молодіжних та громадських організацій міста «GOFest»!

Захід був організований Громадською організацією «Студентська Молодь Бахмуту» при фінансуванні Бахмутської міської ради в рамках конкурсу громадських ініціатив. Партнерами фестивалю виступили Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії міста Бахмут і Управління молодіжної політики у справах дітей Бахмутської міської ради.

Основною ідеєю фестивалю була презентація діяльності молодіжних організації, а також мотивація молоді міста до активності та обміну досвідом.
Учасниками фестивалю «GOFest» стали 13 організацій міста Бахмут - понад 200 молодих людей.

З привітаннями та побажаннями до молоді міста звернулися секретар Бахмутської міської ради Кіщенко Світлана Іванівна та начальник Управління молодіжної політики у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Людмила Олексіївна.

На одному майданчику зібралися молоді лідери з різних сфер: представники молодіжних та громадських організацій, молоді вчені, творча і спортивна молодь, молоді інженери, мед. працівники, філологи, педагоги та IT-фахівці, лідери студентського самоврядування, представники молодіжної ради нашого міста.

Фестиваль став ефективною формою залучення молоді до змін в суспільстві, розвитку нашої громади, творчим натхненням і пропагандою інноваційних шляхів самовираження молоді міста Бахмут. У створеному відкритому просторі для взаємодії молодіжних і громадських організацій міста, панувала дружня і творча атмосфера.
Молоде покоління, яке бере активну участь в житті міста: у виробництві, в науці, в культурі, в бізнесі, в спорті, і навіть у політиці, не просто бере участь в житті міста, а ще й відстоює його честь за межами нашої області і країни.

Молодіжні організації були відзначені нагородними табличками фестивалю «GOFest», а також отримали приємні сувеніри: футболки та блокноти з логотипом фестивалю.

Фестиваль під девізом «Дійте! Створюйте своє майбутнє! Прагніть змінити цей світ! Зробить його краще!» був насичений активностями та наповнений позитивними емоціями.

{gallery}news/2019/sept/fest{/gallery}