Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Громадська Організація «Студентська Молодь Бахмуту» та Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії, при підтримці Бахмутської міської ради, в рамках конкурсу громадських ініціатив, 8 жовтня 2019 року провели Фестиваль Здоров’я «В здоровій країні – здорове дозвілля» спрямований на безпечне, активне, культурне та організоване дозвілля студентської молоді Бахмуту.

У Фестивалі прийняли участь майже 100 студентів закладів вищої освіти міста Бахмут. 6 команд активно приймали участь у конкурсах: Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії, Бахмутський коледж мистецтв імені Івана Карабиця, Бахмутський коледж транспортної інфраструктури, Бахмутський медичний коледж, Бахмутський центр професійно-технічного освіти, Донецький університет економіки та права.

Фестиваль відкрив керівник Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА Коломієць Валерій Віталійович, він завжди підтримує студентські ініціативи та допомагає втілити їх у життя. Валерій Віталійович привітав всіх учасників Фестивалю і побажав творчої наснаги.

Протягом дня учасників Фестивалю чекали цікаві конкурси та локації квесту «В здоровій країні – здорове дозвілля».

Першим конкурсом був «Плакат-Контурна мапа», де команди отримали ватман, на якому зображено контур, який необхідно було перетворити у логотип команди. Під час знайомства команда презентувала свій Плакат.

Протягом Фестивалю команди учасники робили три креативні фото для Фотоекстриму, наприкінці всі команди у реальному часі лайкали фотографії своїх суперників.

Конкурс «10 негренят» проходив також протягом Фестивалю, задачею команд було негайно реагувати і виконувати завдання СМС повідомлення. Гра продовжувалась до тих пір, поки не залишилася одна команда – переможець.

Квест «В здоровій країні – здорове дозвілля» складався з 11 локацій, що було розміщено на території, кожна з локацій мала своє особливе завдання для команд. Учасники повинні були командно та згруповано виконувати завдання: заплести довгу косу, згадати тематичні пісні, співвіднести назви спорту із відповідними картинками, скласти римовані вірши, перевірити команду на влучність, пограти командою у настільні ігри, пройти лабіринт із закритими очима, станцювати командно якоюсь частиною тіла та знайти відповідь на загадку.

У конкурсі Еліас команди повинні були відгадати слова за допомогою опису предмету, не використовуючи рухи та однокореневі слова.

Свої успіхи у проходженні локацій команди мали змогу відстежувати у Підсумковій таблиці по усім конкурсам, що оновлювалась після кожного конкурсу протягом дня.

Жодна команда не залишилась без грамоти та пам’ятного подарунку – настільна гра «Дженга».

Протягом Фестивалю учасники мали змогу залишити свої відгуки на дошці побажань. Незважаючи на похмуру та холодну погоду на Фестивалі царювала тепла дружня атмосфера.

Дякуємо всім командам за участь у Фестивалі Здоров’я та не забутні емоції!!!

До зустрічі у наступному році!

{gallery}news/2019/oct/fz{/gallery}