Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Святкування дня студента


 Обласні заходи

17 листопада 2015 року у м. Краматорськ відбулися обласні урочисті заходи з нагоди відзначення міжнародного Дня студента. Від нашого інституту на цьому заході були присутні кращі студентки 2 курсу групи АД ОП 14 Петрусенко Аліна, Гриненко Альона, Сазонова Марина та Сєднєва Анастасія.

 

Петрусенко Аліна була  нагороджена грамотою Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації «За активну участь у громадському житті Донеччини, вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики », а  Гриненко Альона отримала грамоту від Начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації «За особистий внесок у популяризацію здорового способу життя, фізичної культури і спорту в Донецькій області».

 

Після урочистих заходів відбулася дружня зустріч кращих студентів нашої області у розважальному комплексі.

Базовий вуз. Українська інженерно педагогічна академія

17 листопада 2015 року, у святковому залі Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків), відбувся концерт та нагородження переможців щорічного конкурсу «Кращий студент УІПА», присвяченого  до Міжнародного  Дня студента. Цей конкурс проводиться для виявлення найбільш талановитих та ініціативних студентів, сприяє формуванню активної життєвої позиції, інтелектуальному, духовному та творчому розвитку та стимулюванню високої академічної успішності студентів.

 

 Студенти ННППІ УІПА були представлені у таких номінаціях: «За відмінне навчання» - Малютіна Вероніка, «За успіхи в науці» - Беліков Денис та Панькова Анжела, «За досягнення в спорті» - Есауленко Дмитро та «За активну участь у студентському самоврядування» – Шваник Михайло (голова студентської ради ННППІ УІПА). 

Саме Шваник М. отримав перемогу і був нагороджений грамотою та кубком. 

Вітаємо переможця!

Наше свято

19 листопада 2015 року відбувся святковий концерт для студентів Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА.  За традицією почесними  грамотами від ректора академії Коваленко О.Е. та керівника ННППІ Коломійця В.В. ,а також солодкими призами були нагородженні активісти, відмінники у навчанні та науці і спортсмени.

 На глядачів чекали музикальні виступи студенток 2 та 3 курсів, а команда КВК «Опять Артема,5» як завжди подарувала веселий настрій усім присутнім!

{gallery count=0 counter=0 buttons=0 rows=4 cols=2 width=200 height=200 align=center}news/2015/den-studenta/art{/gallery}