Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

Щирі слова подяки є саме тим зворотнім зв'язком між працею викладача та його випускниками, який приємно отримати кожному працівнику освіти. Кафедра економіки підприємств та менеджменту ННППІ УІПА (м. Бахмут) сьогодні ділиться спогадами випускниці 2011 року, спеціальності «ПО. Економіка» Сумщенко (Дулової) Юлії Олександрівни, який вона нещодавно розмістила у соціальних мережах.

Завжди приємно чути «дякую» від своїх студентів, які за роки навчання стають рідними людьми. У відповідь на зворушливу подяку Юлії, ми підготували фото-спогади. Так, перенесемося у 2009 рік на «Маркетинг» до студентів групи АД ЕП6, де за останньою партою завжди можна було почути вірну відповідь на запитання від двох Юлій та Іри. З кожним студентом цієї групи пов'язані приємні спогади… Захист магістерських робіт у 2011 році став ще однією важливою сходинкою у їх професійній реалізації.

Дякуємо Вам, Юліє, за Ваші теплі слова, бажаємо Вам подальшого розвитку професійних здібностей та самореалізації, здавати всі життєві екзамени лише на «відмінно»!!!

 

{gallery}news/2020/may/podayka{/gallery}