Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут

Української інженерно-педагогічної академії

 

Інформація для кандидатів, які виявили бажання пройти стажування в ГУС у Донецькій області

 

Головне управління статистики у Донецькій області повідомляє про можливість пройти стажування громадянам з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в управлінні обробки даних демографічної та соціальної статистики ГУС у Донецькій області.

Стажування в Головному управлінні статистики у Донецькій області – чудова нагода на практиці ознайомитись з тим, як функціонують органи державної влади, отримати знання та практичний досвід з питань проведення державних статистичних спостережень. 

Успішне проходження стажування може стати найпершим кроком для зайняття посади на державній службі.

Вимоги до стажиста:

  • громадянство України;
  • вільне володіння українською мовою;
  • наявність освітньо-кваліфікаційного рівня не нижче молодшого бакалавра за спеціальністю "Економіка", "Статистика" або прирівняними до них спеціальностями;
  • вік до 35 років.

Період стажування: з 01 по 30 вересня 2021 року.  

Стажування проводиться за очною та дистанційною формами (можливість стажування за межами адміністративної будівлі) у вільний від навчання (роботи) час у межах робочого часу працівників структурних підрозділів Головного управління статистики у Донецькій області.

Анкета кандидата та заява на проходження стажування розміщені на офіційному сайті ГУС у Донецькій області http//www.donetskstat.gov.ua у розділі "Діяльність Головного управління" − "Кадрові питання" − "Стажування молоді з числа громадян, які не перебувають на посадах державної служби".

Анкету кандидата та заяву на проходження стажування необхідно надсилати на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за адресою: 84506, м. Бахмут, вул. Захисників України, буд. 7.

Контактні дані працівника, який надає інформацію щодо умов стажування:

Абрамова Людмила Едуардівна, начальник відділу забезпечення розвитку персоналу управління персоналу Головного управління статистики у Донецькій області, тел. +38(066) 417 65 06.