Бахмутський навчально-науковий

професійно-педагогічний інститут


Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

 ПУШКОВА ОЛЕНА ПЕТРІВНА
Старший викладач кафедри освітніх технологій та охорони праці Навчально-наукового професійно педагогічного інституту УІПА (м.Бахмут)

Відповідальна за розподіл та супровід протягом року навчального навантаження кафедри.

Відповідальна за роботу в системі дистанційної освіти.

 

e-mail:

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Google Scholar:

https://scholar.google.com.ua/citations?
     hl=en&user=NmR1b3cAAAAJ&view_op=list_works&authuser=1

ORCID:

https://orcid.org/0000-0001-5380-799X

Освіта:

Вища освіта за спеціальністю «Професійне навчання. Електроенергетика», кваліфікація  «інженер-електрик, педагог, дослідник» (ХА № 36520021), Навчально-науковий професійно-педагогічній інститут УІПА (м.Бахмут), 2018р., Професійна освіта. Охорона праці, кваліфікація: Професіонал з охорони праці, викладач дисциплін в галузі безпеки життєдіяльності та охорони праці (М18 № 136586).

 

Наукові інтереси:

Охорона праці та безпека життєдіяльності.

Науково-
    педагогічна
    діяльність:

З 2015 року працювала асистентом кафедри охорони праці та екологічної безпеки Української інженерно-педагогічної академії. З 2019 року старший викладач кафедри охорони праці та екологічної безпеки ННППІ Української інженерно-педагогічної академії. З 2020 року cтарший викладач кафедри освітніх технологій та охорони праці.

За період роботи опубліковано 7 статей, 2 монографії, підготовано понад 15 методичних вказівок.

 

Статті:

  • Pyshkova, E. P., Dmitriev, P. A., &Baklanova, L. V. (2020). Special sodium salttoenhance the safety of athletes. ISJ Theoretical & Applied Science, 05 (85), 941-946.
  • Pyshkova, E. P., Dmitriev, P. A., Baklanova, L. V., &Stavrulov, E. N. (2020). Sodium for safe enhancement sports efficiency. ISJ Theoretical & Applied Science, 05 (85), 947-953.
  • Pyshkova EP, Dmitriev PA, Baklanov AN, Baklanova LV (2018) IMPROVING THE SAFETY OF THE SALT. CONTENT DETERMINATION VARIOUS FORMS OF CHROM. ISJ Theoretical & Applied Science, 06 (62): 31-37.
  • Pyshkova E. P., Dmitriev P. A. Increase The Safety of iodinated cooked salt. ISJ Theoretical & Applied Science, 2019. 05 (73), 432-438.
  • Гуманітарні проблеми сьогодення: колективна монографія [матеріали регіональної науково-практичної конференції] (23 листопада 2017 рік, Краматорськ). – Краматорськ: Видавництво «Друкарський дім». 2018. – 180-184с.